RomanianRussian

Cafea Doncafe

          
Doncafe Espresso Intense
Selecția perfectă de boabe pentru o cafea tare un blend unic de cafea de culuare brună, caracteristică prăjirii foarte lente, este folosită pentru obținerea unui gust autentic de cafea espresso, dar și a unei arome puternice.Gustul intens, aromat, dulce-amarui-caramelizat, consistența, precum și crema densă, de culuare maronie, vă oferă un espresso perfect. 
     
Doncafe Espresso Classic  (cafea premiată pentru calitate de  Institutul German DLG )
Gustul intens, aromat, dulce-amarui-caramelizat, consistența, precum și crema densă, gândită în special pentru locatiile unde se cere un anumit nivel al calității constante, fără a trebui să se dedice prea mult timp reglării măcinării. Este o cafea tare, cu gust consistent, cu parfum și arome din cele mai variate, de la lemn până la coaja de fructe, echilibrate între ele în mod iscusit. 
        
Doncafe Instant Coffee
Cafea Instant Pudră,100% naturală. Ideală pentru prepararea de băuturi calde și reci, pe aparate profesionale de cafea si blendere.
Dozaj recomandat : 1,8 gr/porție
 
        
Doncafe Instant Decaffeinated coffee
Doncafe instant decaffeinated coffee este o cafea 100% naturală, aromată, cu un gust intens, dulce-caramelizat și ușor condimentat. Procesul natural de decofeinizare cu dioxid de carbon lichid păstrează aroma bogată a cafelei instant decofeinizată. Blendul special obținut prin atenta selecționare a boabelor de cafea, vă oferă plăcerea unei cafele desăvîrșite, oriunde vă aflați: într-un restaurant, bar, sau pe o terasă, sau chiar la locul de muncă.
 

Produsele profesionale Doncafe îti aduc în fiecare ceașcă de cafea momente speciale, de relaxare, aromă, savuare și bucurie a simțurilor, ne punem toate resursele și cunoștințele la lucru pentru a putea selecta și prelucra fară cusur cafeaua și ingredientele de cea mai buna calitate. Este felul nostru de a te rasfătă și de ați mulțumi pentru faptul că apreciezi o cafea unică desăvirșită prin bogăția gustului.
 

 

To go