RomanianRussian

Ingrediente Doncafe

Doncafe Hot Choco  
Un produs delicios cu o aromă perfectă și un gust exclusiv de ciocolată caldă. Se evidențiază prin puterea marea de a transforma o ciocolată caldă, dintr-o doza mai mică de instant.
Ambalaj - 1 kg 
Conținut: pulbere instant 

 
Doncafe Lemon Tea (ceai instant cu gust de lămâie)
Aromă puternică şi revigorantă a acestei băuturi vă va aduce zâmbetul pe chip şi cheful de viaţă în suflet.
Ambalaj - 1 kg
Conţinut: pulbere instant
 
Doncafe Forest Berry (ceai cu gust de fructe de pădure)
O combinație perfecte de arome și un gust excelent de fructe de pădure face că această băutură să fie permanent pe planul întâi.
Ambalaj -  1 kg
Conţinut: pulbere instant
Doncafe Coffee Creamer (lapte)
Gustul perfect și spumă cu bulbuci te face să crezi că e lapte eco. Se combină perfect cu cafeaua, ciocolată în prepararea băuturilor combinate din mai multe produse.
Ambalaj - 1 kg
Conţinut: pulbere instant
 
Doncafe Milky Creamer (lapte)
Gustul perfect și spumă cu bulbuci te face să crezi că e lapte eco. Se combină perfect cu cafeaua, ciocolată în prepararea băuturilor combinate din mai multe produse.Se evidențiază prin puterea marea de a transforma o băutură cu lapte, dintr-o doza mai mică de instant.
Ambalaj - 1 kg
Conţinut: pulbere instant

Produsele profesionale Doncafe îti aduc în fiecare ceașcă de cafea momente speciale, de relaxare, aromă, savuare și bucurie a simțurilor, ne punem toate resursele și cunoștințele la lucru pentru a putea selecta și prelucra fară cusur cafeaua și ingredientele de cea mai buna calitate. Este felul nostru de a te rasfătă și de ați mulțumi pentru faptul că apreciezi o cafea unică desăvirșită prin bogăția gustului.
 

 

To go