RomanianRussian

Soluția DONCAFE TO GO

      

Soluția DONCAFE TO GO.

Despre Doncafe To Go – cafea la pachet, (ai luat și ai plecat). Acest tip de servire al cafelei se întrebuințează în locațiile gen fast food,bistro, gherete publice, cantine universitare și stații peco. Ca nivel de preparare și calitate este mult peste domeniul vending (automate de cafea) deoarece se folosește un aparat de preparare pro, paharul de carton cu capac, fresh milk/instalt și un factor foarte important, cantitatea de produs  ce diferită în pahar  100ml ,180ml,240ml,350ml fața de 166ml standart  la vending. Folosirea acestei soluții de comercializare a cafelei aduce cu sine locației, un nivel  ridicat la capitolul calitate.

Pentru soluția Doncafe To Go folosim echipamente superautomatice de ultimă generație ce sunt destinate locațiilor cu consum mare de cafea și necesitatea preparării rapide a bauturilor cu excluderea la maxim a factorului uman. Aceste automate de cafea superprofesioniste iți permit prepararea  unui Espresso, Americano, Capuccino, Latte Macchiato și Latte doar prin atingerea unui singur buton. Accesind soluția Doncafe To Go beneficiați de echipament superautomat Gratuit în folosința pe întreaga perioada de colaborare.

Ce avantaje presupune soluția Doncafe To Go.­­­­­
- Calitate înaltă garantata a cafelei boabe și a produselor  Doncafe.
- Livrare de  produse.
- Serviciu tehnic, ajustări și reglaje  a calității absolut gratuit.
- Promovarea și elaborarea materialelor publicitare.
- Training a personalului în scopul preparării corecte a băuturilor.
- Vînzări în creștere cu cel puțin 30%.
- Termen de achitare post livrare.
- Monitorizare vînzari și combaterea furtului din partea angajaților.


Dacă dețineti un Fast Food, Kebăbărie, Stație Peco, Cantină sau bistro, unde clientul  e în mare grabă și doriți să oferiți  pe lînga produsele dvs și cafea de calitate cu minim efort disponibil vă rugăm să luați legătura cu specialistul nostru pentru a va găsi soluția potrivită.

Tel/fax: (022)58-22-22
Mobil: +373/ 6083 9996
Mobil: +373/ 6902 5259 
Email: info@expres-cafe.md



 

To go