RomanianRussian

Soluția spații publice

 

Instalarea  automatului Doncafe GRATUIT în locația Dvs.
Instalarea unui automat Doncafe în locația Dvs. este gratuită, automatul fiind proprietatea noastră pentru toată perioadă de colaborare și după retragerea lui. Pentru toată gamă de automate , instalarea gratuită presupune un consum minim de 20 porții / zilnic. Acest consum minim este necesar deoarece noi nu ne abatem de la calitate și promptitudine în intervenții. 

La automatele Doncafe clienții achită cu jetoane, cheii electronice reîncărcabile, carduri sau vînzare liberă.  Automatele pot funcționa cu racordare direct la rețeaua de apa sau cu rezervor propriu de apă (mai puțin cele de gabarit mare). Consumul de curent electric este foarte mic, aproximativ pentru un consum de 30 porții / ora consumă 0,171 kwh. Alimentarea, întreținerea și orice intervenție asupra automatului este realizată de personal specializat, care în funcție de consum va veni zilnic, la două sau trei zile pentru ca funcționarea să fie continuă. 

Ce băuturi furnizează automatul Doncafe.
Cafeaua la automatele Doncafe se prepară doar din boabe și e macinată pe loc .
Numărul băuturilor ce le poate prepară un automat de al nostru variază între 9-20 în dependența de automat.Gama de băuturi calde se extinde cu cât automatul este mai mare. Băuturile ce le prepara sunt : espresso, americano, machiato, capucino, cap-cioc, latte, latte machiato, ciocolata, ciocolata forte, ciocolata&latte, ceai,etc.

Ce presupune serviciul pe care îl prestam.
Pentru că aceste automate să funcționeze neîntrerupt, cu un randament maxim trebuie întreținute, alimentate și verificate tehnic.După amplasarea automatului în spațiu în care a fost solicitat, la câteva zile, personalul nostru trece pe la locația respectivă și în decursul unui interval de timp (o oră, două), efectuează operațiunile de întreținere și de alimentare.
În cazul în care, dintr-un anumit motiv apar defecțiuni sau nefuncționalități, se ajunge la automat  în decursul aceleiași zi  pentru remedierea acestora.

Cum accesați această soluția.
Pentru a vă răsfață angajații sau clienții locației Dvs. cu băuturi calde de calitate nu trebuie decât să ne contactați și unul din specialiștii noștri va încerca să găsească varianta optimă de colaborare. 

Contactați-ne telefonic:
Tel/fax: (022)58-22-22
Mobil: +373/ 6083 9996
Mobil: +373/ 6902 5259 
Mobil:  +373/79056056

Expediați o solicitare electronic:
Email: sales@expres-cafe.md  sau  info@expres-cafe.md

 

To go