RomanianRussian

Vending ca afacere-Ai o locațiste cu cerere de cafea si  trebuie să procuri un aparat Vending?
-Vreai să începi o afacere în domeniul automatelor de cafea?
-Ai nevoie de un sfat sau de o parere asupra unei idei?
-Nu știi ce tip de automat sa alegi?
-Ce tip de cafea ?
-Care sunt costurile și care poate fi venitul ?
-Ce riscați si care e soluția mai putin supusa riscului?

Devină parterul nostru și noi te vom ajuta să alegi calea cea mai bună de afaceri.

Deci, să ne prezentăm:

Compania noastră are în gestiune reteaua de automate DONCAFE. Cu sigurantă ați servit cafea la automatele noastre din Chișinau, Balți sau Cahul. Deci vorbim de o experiență vastă pe care o avem în acest domeniu, o experienta de circa 5 ani pe piata locală. Încrederea ce am cultivat-o în clienții noștri fideli, prin plasarea pe piata vending, a unui produs și service calitativ, o simtim lunar, prin  vînzarile noastre care sunt într-o crestere contantă. Dezvoltăm și vom dezvoltă în continuarea rețeaua de automate cu cea mai mare încredere și cea mai bună calitate a cafelei și probabil acest lucru la-ți remarcat și dvs la automatele noastre.

Cînd zicem parteneriat, ne referim la persoane fizice sau juridice care au ca scop procurarea unui automat de cafea sau mai multe. Daca tu ești una din acele persoane, noi  iți vom susține ideiile și te vom ajuta sa aleagi ce-i mai bun. Te vom indepărta de greșelile pe care poate le-am facut noi .Îți vom pune la dispozitie echipamente, cafea și consumabile, te vom îndruma în alegerea lor. Ca afacerea să-ți meargă bine, îți vom face un training, adaugator îți vom spune ce parere au moldovenii despre cafea și care e cafeua lor preferata. Ca să nu rămii în pană cu aparatele, iti vom asigura un suport tehnic în caz de necesitate.
 

Dacă sunteți de părere că pe acestă pagină e prea puțină infomație sau poate lucrurile nu-s redate într-o formă mai detaliată, acestă e primul semnal că ar trebui să luați legatura cu noi, pentru a vă ajuta să primiți informația completă și în cele mai mici detalii.


 

To go